Saturday, August 17, 2013

Rindu nak mai Langkawi....

YES I AM!!!! rasa rindu sgt nak p langkawi.... tempat ulang-aling sepanjang PJJ dgn husband... asal weekend je..... saya 'terbang' ke pulau mahsuri tu....huhu... ada byk ceritera yang tak dapat dilupakan....

Teringat ayat si suami..."siapa kata Langkawi tak best..." hahaaa...ayat dia duk perli2 isteri bila ajak mai pindah ke langkawi....huhu...xpela abg, di kota sudah kita ni haa........... xpayah duk perli2 lagi ye..hahaa....

ohinciksuami..... jomkitaplangkawimandiairterjun..=)

zaman dating...hehe......
✿(◠‿◠)✿ Senyum..senyum yang berbunga-bunga! ✿(◠‿◠)✿




2 comments:

hazlina azmi said...

bestnye langkawi..tempat shopping tu...like1000x

blogwalking
jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Liza Razak said...

saya pun dah lama tak pergi langkawi..tapi x dinafikan..langkawi ni mmg best jalan-jalan dan shopping :)