Thursday, January 17, 2013

KONSISTEN oh KONSISTEN

Ya, saya memang sangat gagal bila tiba bab perlu konsisten. Tak kisahlah, apa benda pon, tulis blog KE, amik gambar ke, update FB ke, menjaga muka ke, malah sampai beribadah pon tak berapa nak konsisten. So, how maa? haiyaa....

Saya sangat rindu berblogging seperti biasanya pun. Kebanyakkan benda kalau kita rehat lama sangat, nanti sangatlah susah nak rajin balik, nak dapat idea menulis tu. Kalau dulu, sampai 2-3 blog post nak buat dalam satu hari. Sekarang ni, err sebulan baru satu....kadang2 xdak langsung. Saya sangat kagum dengan mereka yang mampu kekalkan prestasi blogging mereka... terBAIKlah korang!!!=)

Macam biasa... Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Jalan itu adalah jalan menuju kejayaan. Kejayaan itulah menjamin kehidupan yang bahagia dan bahagia itulah yang diimpikan semua orang. Jadi.. di manakah hendak ku cari kemahuan? Ha, itulah yang menjadi persoalannya. Jika bisa dibeli, sudah kuborong kemahuan sampai dah banyak sangat dah xtau nak letak mana leh bagi free kat orang...hehe sape nak??sape nak??? ;))

So, saya rasa mcm nak berhijrah kpd lebih rajin dan konsistenla... berhijrah..berhijrah...berhijrah... boleh ke x ni???huhuhu....xpe siti...xpe siti..kita try dulu...Okay, so tu jelah nak membebel sekarang. This is me trying to update my blog again, and hopefully this time consistently...
HOPE FULL FULL FULLY!!! =_____=